BitTorrent 7.9.6 build 42179 gratis downloaden

details

  • Waardering:
  • Licentietype: Gratis programmatuur
  • versie: 7.9.6 build 42179
  • Date Updated: APR-07-2016
  • Ontwikkelaar: BitTorrent
BitTorrent 7.9.6 build 42179 gratis downloaden screenshot

BitTorrent is een programma waarmee je via internet allerlei soorten bestanden kunt uitwisselen met andere mensen. Met deze tool kun je films, video's, muziek, disks, software en vele andere dingen uitwisselen.

Het gebruik is gebaseerd op de P2P (peer to peer) technologie, waardoor verschillende aangesloten computers onderling verbonden zijn met een netwerk dat geen centrale server vereist. Op die manier is de inhoud die je wilt delen beschikbaar zodat andere gebruikers het kunnen downloaden.

BitTorrent heeft functies die je de mogelijkheid bieden om naar jouw voorkeur bandbreedte toe te wijzen aan verschillende downloads, om de hoeveelheid actieve transfers te bepalen en voor nog veel andere dingen.

Daarnaast is het ontwerp zeer eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen, zodat je geen grondige informaticakennis nodig hebt om ten volle te profiteren van deze applicatie.

Als je op zoek bent naar de beste manier om allerlei materialen te verzenden en te ontvangen op je pc, dan is er geen betere optie dan BitTorrent.

Gratis downloaden