Driver Detective 8.1.0.13 gratis downloaden

details

Driver Detective 8.1.0.13 gratis downloaden screenshot

Driver Detective is onlangs opgebouwd van de grond en is de eerste in de industrie in het verstrekken van fabrikant-specifieke drivers voor je computer.

Bijvoorbeeld, als je in het bezit bent van een Dell™ computer, zal de Driver Detective specifieke bestuurders voor je Dell™ computermodel adviseren.

Driver Detective is eenvoudig en makkelijk te gebruiken met een nieuw gebruikersinterface dat wordt ontworpen om bijwerkende drivers snel te maken. Driver Detective gebruikt de recentste technologie van Microsoft .NET om je computerinformatie veiliger en secuur te houden.

Driver HeadQuarters heeft een ervaren beschikbaar ondersteunend personeel om je, met geïntegreerde ingebouwde klantenondersteuningshulpmiddelen te helpen. Driver Detective kan je eindeloze en vervelende werkuren tijdens het bijwerken van je drivers besparen. Werk vandaag je computer bij met de Driver Detective.

De nieuwe Eigenschappen omvatten:

Windows Vista Upgrade Wizard – ben je van plan om te upgraden naar Windows Vista? Neem de stap niet zonder Driver’s Detective Vista Upgrade Wizard eerst te gebruiken. Leer meer over de Vista Upgrade Wizard.

Nieuw Ontwerp van het Gegevensbestand - Ons onlangs herontworpen gegevensbestand is het grootste, uitvoerigste gegevensbestand in de industrie.

Nieuw Verbeterde Interface - de nieuwe interface werd ontworpen om eenvoudig, slim en makkelijk te gebruiken te zijn.

Verbeterde Klanten Service – Neem contact met Klantenondersteuning of stel ons personeel makkelijk een snelle vraag van binnenuit de Driver Detective.

Zelf Bijwerkende Software - Driver Detective houdt zich nu automatisch bij met de recentste versie.

Fabrikant-Specifieke Bestuurders - als je een Dell™ computer hebt zal Driver Detective je drivers adviseren specifiek voor je Dell™.

Belangrijkste Industrie Scan Technologie - de nauwkeurigste en uitvoerige Driver Scanning Engine (DSE) van de planeet.

Driver Backup Wizard – Maak je nooit meer zorgen over het verliezen van je drivers. Driver Detective heeft een ingebouwde wizard die je gedownload drivers kan kopiëren op een CD , een netwerk drive of een USB drive.

Gratis downloaden

Algehele waardering

  • Interface:
  • Bruikbaarheid:
  • Prestaties:
  • Totaal: