MAGIX Movie Edit Pro 16 Plus 17 gratis downloaden

details

  • Waardering:
  • Licentietype: Trial
  • versie: 17
  • Bestand Grootte: 192.60MB
  • Date Updated: APR-28-2015
  • Ontwikkelaar: MAGIX.
MAGIX Movie Edit Pro 16 Plus 17 gratis downloaden screenshot

Als je op zoek bent naar het beste videobewerkingsprogramma, dan is MAGIX Movie Edit Pro 16 Plus echt iets voor jou. Het heeft voortreffelijke bewerkingsfuncties waarmee je speciale effecten aan je video's kunt toevoegen.

Met behulp van dit programma, kun je verschillende bestanden bewerken zoals afbeeldingen, liedjes en teksten. Ook kun je heel eenvoudig video's mixen en 3D-effecten toevoegen. Elke scène kan zorgvuldig worden geselecteerd en verbeterd. Als je de afbeelding die op je computerscherm staat wilt gebruiken, kun je gebruik maken van de zogenaamde 'screen capturing'-functie. Zelfs als je veel bestanden wilt bewerken, kun je dit met MAGIX Movie Edit Pro 16 Plus doen.

Dit programma beschikt ook over een dvd-menu. Dit menu biedt realistische animaties en lettertypen. Met behulp van deze functies, kun je onderdelen voor het dvd-menu en achtergrondafbeeldingen maken.

De output-bestanden kunnen op een dvd worden gebrand met behulp van de double-layer-functie. Aangezien er verschillende soorten disks zijn, heb je de hulp nodig van een brand-assistent. Als het branden is voltooid, zal het programma automatisch worden afgesloten.

Download MAGIX Movie Edit Pro 16 Plus nu en begin meteen met het bewerken en verbeteren van je video's.

Gratis downloaden